DIGESTIE – PURIFICARE – ENERGIE
Cercetări recente au arătat că efectul pozitiv al socului (sambucus negra) provine din diferiții nutrienți, prezenți în aceste fructe de pădure violet închis. Acești nutrienți sunt taninurile, aminoacizii, carotenoizii, bioflavonoidele, rutina și vitaminele A, B și C. Unul dintre cele mai mari avantaje ale fructelor de soc este proprietățile lor de stimulare a sistemului imunitar. În plus, Sambucus Negra este făcut dintr-o „tinctură” de fructe de soc în loc de suc de soc. ceea ce are ca rezultat o concentrație mult mai mare de fructe de soc în acest sirop. Combinația dintre acest sirop de soc și binecunoscutele proprietăți pozitive ale sfeclei roșii, duce la o diferență condiționată vizibilă, nu numai cu ființele umane, ci și cu porumbeii.
Instrucțiuni
15 ml/kg amestec sau per litru de apă.
Conservare
A se păstra într-un loc răcoros și întunecat.
Continut: 500ml
Recenzii
Nu există recenzii până acum.